Αρχική Το εργαστήρι μας Οι διδάσκοντες Συχνές ερωτήσεις απαντήσεις Επικοινωνία

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Οι διδάσκοντες

Κωνσταντία Αδαμοπούλου – Ζωγράφος, απόφοιτη ΑΣΚΤ

 

 

 

    Το 1987 εισήχθη στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών όπου σπούδασε Ζωγραφική στο εργαστήρι του Δημήτρη Μυταρά. Συγχρόνως παρακολούθησε το εργαστήρι Νωπογραφίας και Τεχνικής των Φορητών Εικόνων της σχολής με δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Ξυνόπουλο.


Αποφοίτησε το 1993 με άριστα.


Μετά την αποφοίτησή της από τη Σχολή , παράλληλα με το ζωγραφικό της έργο, δίδαξε σε δήμους και πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής και ίδρυσε το Εργαστήρι Τέχνης στον Άγιο Στέφανο.
Έχει κάνει τρεις ατομικές εκθέσεις και πήρε μέρος σε πολλές ομαδικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Δείτε έργα της
 

 

 

Zωγραφία Αδαμοπούλου – Ζωγράφος, απόφοιτη ΑΣΚΤ.

 

 

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε στη Νομική Σχολή. Εργάσθηκε ως δικηγόρος στην Αθήνα μέχρι το 1982, οπότε ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών. Σπούδασε γλυπτική με δάσκαλο τον Δημήτρη Καλαμάρα και ζωγραφική με δάσκαλο τον Τριαντάφυλλο Πατρασκίδη.


Αποφοίτησε με άριστα το 1993. Από την χρονιά αυτή διδάσκει σχέδιο στο Εργαστήρι Τέχνης.
Έχει κάνει δύο ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη και σε συλλογές ελλήνων και ξένων συλλεκτών.

 

Δείτε έργα της

 
 

Μαριάνθη Κουμαριανού - Ζωγράφος, απόφοιτη ΑΣΚΤ.

 

 

Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία μαθήματα σχεδίου και χρώματος στο Εργαστήρι Τέχνης με δασκάλες τις Κωνσταντία και Ζωγραφία Αδαμοπούλου. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής αγιογραφίας και για δύο χρόνια σπούδασε χειροποίητο κόσμημα στον Δήμο Βριλησίων.


Με το πέρας των σπουδών της στό Λύκειο, εισάγεται το 2001 στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και σπουδάζει ζωγραφική με δάσκαλο τον Χρόνη Μπότσογλου. Μετά την αποφοίτησή της το 2006 δημιουργεί τό προσωπικό ζωγραφικό της έργο και παίρνει μέρος σε 18 ομαδικές εκθέσεις.Παράλληλα διδάσκει εικαστικά στο Εργαστήρι Τέχνης καθώς και σε Δημοτικά Σχολεία και πολιτιστικά εργαστήρια Δήμων
Εργα της βρίσκονται σε δημοτικές πινακοθήκες και σε ιδιωτικές συλλογές.

 

Δείτε έργα της

 

 

Γεωργία Καλαβρυτινού, Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.

 

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στο Ε.Μ.Π. και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Σχεδιασμό Χώρου. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός μέλος του ΤΕΕ(1985) και ειδικεύθηκε στις Εφαρμογές Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής στο Κ.Α.Π.Ε.(1993). Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (2011).

 Διδάσκει αρχιτεκτονική σύνθεση στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

 

Από το 1985 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα (www.stasis.gr).
Ασχολείται με μελέτες και επιβλέψεις οι οποίες αφορούν κατοικίες (μονοκατοικίες & πολυκατοικίες), επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους καθώς και διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Στα πλαίσια των ενδιαφερόντων της για την αρχιτεκτονική μας κληρονομιά έχει μελετήσει και επιβλέψει αναπλάσεις παραδοσιακών κτισμάτων καθώς και αποκαταστάσεις μνημείων.
Επίσης διακρίθηκε σε Πανελλήνιους Αρχιτεκτονικούς Διαγώνισμούς.

Με το έργο της ερευνά μία άποψη σχεδιασμού ενταγμένη αρμονικά στο περιβάλλον η οποία κινείται ανάμεσα στην σύγχρονη πραγματικότητα και στις παραδοσιακές αξίες κάθε τόπου.